Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твВ самото си начало здравната

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твВ самото си начало здравната
Коментари Харесай

Тома Биков: Мангъров най-сетне намери попрището си, той беше сред дървените философи, които не познаха нищо за вируса

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

В самото си начало здравната рецесия се управляваше сносно. Това беше досега, в който настъпи коренно оборване на престижа на Националния действен щаб по политически аргументи, не по други. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Тома Биков от ГЕРБ.

В миг на такава рецесия решения се взимат извънредно мъчно и е доста елементарно със задна дата да даваме оценка за едно или друго деяние. Аз настоявам, че НОЩ направи по този начин, че България да пропусне първата вълна на Ковид 19  и с помощта на това бяха избавени хиляди хора. Но още тогава имаше хора, които оспорваха ограниченията на щаба. Тези хора не познаха нито едно нещо, барабар  с Мангъров и всички останали дървени философи, които обикаляха малките екрани, с цел да изясняват, че щаба не прави нищо. Напротив! Ако някой е приключил някаква работа, това е щаба. Всички други са стояли в профил и са говорили лардии по студия. Да е жив и здрав Мангъров, че ще става народен представител. Надявам се да е намерил най-накрая попрището си, разяснява разпалено Биков. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР